Informatieochtenden

Tante van de school

Brigitte is één van de 12 Sleutelpersonen in Noord. Dat zijn gewone mensen, die in contact staan met veel bewoners uit de verschillende buurten in Noord. Ze weten wat er in de buurt leeft. Ze vertegenwoordigen samen veel verschillende culturele achtergronden, die Noord rijk is.  Samen kennen zij veel mensen en helpen elkaar verder. Zij vormen samen een groot netwerk in Noord met als motto:  Samen werkt beter,  Samen voor elkaar. 

 

Huiskamer in school

Dit schooljaar start Brigitte met een ‘huiskamer’ in school, waarbij ouders elkaar even kunnen ontmoeten. Dat kan ook buiten zijn op het schoolplein, met zonnig weer of in de school met minder weer. Op die manier maken we een plek waar jullie je welkom voelen en even een moment voor jezelf kunnen hebben als de kinderen in de klas zitten. Even bijkomen van de drukte met het opstarten van de dag met de kids.Andere ouders leren kennen, nieuwe verhalen horen, bijkletsen en even opladen voordat je weer verder gaat. Samen dingen ondernemen kan ook. Bij alles hebben we het uitgangspunt; we doen wat jullie graag willen doen. 

Samen bouwen we aan een sterke, ondersteunende school waar de buurt samenkomt, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. 

 

Het woord Ont-moeten zegt het al: niet moeten. Gewoon omdat je het zelf wilt.

 

Data huiskamer in school:

  • Oktober:        di 1 – woe 9 – di 15 – woe 23
  • November:  woe 6 – di 12-  woe 20 – di 26
  • December:  di 3-  woe 11 – di 17
     

Brigitte is om de week op dinsdag en woensdag op school en ze is de andere dagen bereikbaar via mail: tantevandeschool@ijpleinschool.nl of mobiel op 06-45118634. Een appje of een berichtje sturen mag uiteraard ook als je een vraag of idee hebt.